vineri, 15 iulie 2011

Manchester United si Inter au batut palma pentru Sneijder! Olandezul are pretentii mari!

Wesley Sneijder va juca la Manchester United in noul sezon daca va ajunge la o intelegere cu clubul din Premier League privind nivelul salariului. Clubul englez a depasit ceea ce parea cea mai dificila etapa a negocierilor pentru achizitionarea fotbalistului, convenind cu Inter Milano asupra unei sume de transfer de 40 milioane de euro, insa lucrurile nu se pot misca deocamdata intrucat impresarii olandezului au anuntat ca Wesley nu accepta un salariu sub 227.000 euro pe saptamana, in timp ce United ofera ”doar” 193.000.


Partile spera sa ajunga totusi la un compromis, dar chiar si asa sunt toate sansele ca aducerea lui Sneijder sa reprezinte cel mai scump transfer din istoria echipei de pe Old Trafford. Directorul executiv al lui United a negociat in ultimele zile la Zurich cu oficialii lui Inter, iar acum se va concentra pe convingerea mijlocasului, vazut drept inlocuitorul perfect al lui Paul Scholes in linia mediana a ”Diavolilor rosii”.



Sneijder, care are contract cu milanezii pana in 2015, a avut o pozitie oscilanta in ultimele luni, declarand ba ca ar accepta sa plece de la Inter, ba ca este fericit acolo si ar vrea sa ramana. Desi sansele ca transferul lui Wesley la campioana Angliei sa se materializeze sunt in continuare mari, managerul lui United, Sir Alex Ferguson, a pretins ca nu stie nimic de vreo tranzactie. "Tot citesc in ziare despre acest subiect, dar nu este nimic adevarat. Oricum nu cred ca cei de la Inter sunt dispusi sa-l vanda pe Sneijder", a spus scotianul, aflat cu echipa in turneu in Statele Unite.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu