joi, 28 iulie 2011

Aguero: "Sunt jucatorul lui Manchester City!"

Sergio Aguero s-a prezentat miercuri la Manchester pentru a efectua vizita medicala care sa ii permita trecerea in echipa lui Roberto Mancini. Kun declarase inca de la plecarea la Copa America faptul ca nu va mai evolua pentru Atletico si s-a tinut de cuvant. Dupa iesirea din spitalul din nord-vestul orasului,Aguero a trecut si pe la arena "cetatenilor" si a semnat autografe pentru fani. Retras intr-un restaurant din Manchester, Sergio si-a folosit contul de Twitter pentru a-si anunta prietenii si simpatizantii despre noua sa destinatie:"Sunt jucatorul lui City acum. Sunt fericit ca voi face parte din acest club si ca voi trai in acest oras. Va multumesc tuturor pentru primirea facuta".


City nu a confirmat inca intelegerea, dar un anunt oficial este asteptat in urmatoarele ore. Trupa din Eastlands a fost de acord sa plateasca clauza de transfer a varfului si este pe cale sa completeze cel de-al doilea transfer din istoria Premier League (45 de milioane de euro), dupa cel al lui Fernando Torres la Chelsea din ianuarie (58 de milioane de euro). Ginerele lui Maradona a luat contact si cu alte cluburi mari ale Europei, precum Real Madrid, Chelsea sau Juventus, iar antrenorul lui Atletico a fost dezamagit de felul in care varful a ales sa paraseasca Madridul: "Se pare ca aceasta situatie se va rezolva in urmatoarele ore. Am sperat ca va gasi o solutie mai
profesionista de a pleca si ca ii va arata mai multa afectiune clubului la care s-a consacrat", a declarat Gregorio Manzano.


Sergio Aguero a debutat in fotbalul mare la Independiente, la varsta de numai 15 ani. Dupa trei ani petrecuti la Buenos Aires, timp in care a marcat 23 de goluri in 54 de partide, Kun a ajuns la Atletico Madrid pentru suma de 23 de milioane de euro. In cele 175 de meciuri disputate pentru echipa de pe "Vicente Calderon", a marcat 74 de goluri. De asemenea, pentru selectionata "Pumelor", Aguero a strans 30 de selectii, trecandu-si in palmares 13 goluri, dintre care trei la Copa America 2011.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu