miercuri, 6 iulie 2011

Oficial! Fabio Coentrao a semnat cu Real Madrid!

Asa cum SportRadar a anuntat, Fabio Coentrao a devenit in cele din urma galactic. Real Madrid si Benfica Lisabona s-au inteles in privinta transferului internationalului portughez care in urmatorii sase ani va juca pe Santiago Bernabeu. Tranzactia ii costa pe madrileni 30 de milioane de euro. Mai exact 20 de milioane plus Ezequiel Garay pe care Benfica Lisabona l-a evaluat la zece milioane de euro: "De cand m-am apucat de fotbal mi-am dorit sa ajung aici. Este o mare onoare sa imbrac tricoul lui Real Madrid, acum visul meu a devenit realitate" a spus Fabio Coentrao ieri pentru Real Madrid TV.


Fabio Alexandre da Silva Coentrao abia a implinit 23 de ani si este gata sa faca pasul spre marea performanta. Fundasul care are peste 40 de selectii in nationalele Under 18, 19, 20 si 21 ale Portugaliei dar si 12 la prima reprezentativa este foarte aproape de un transfer la Real Madrid.



Nominalizat in 2007 intre cele mai mari tinere talente ale lumii, Coentrao a fost reprofilat din aripa stanga in fundas stanga postura din care a devenit titular in nationala lui Paulo Bento. A mai jucat la Rio Ave, Nacional, Zaragoza si Benfica si a fost dorit de Liverpool, Milan si Bayern Munchen. Are in palmares un titlu de campion al Portugaliei si doua Cupe ale Ligii portugheze.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu