duminică, 24 iulie 2011

Villas-Boas: "Oriol va ajunge mare!"

Chelsea si Barcelona s-au inteles pentru trecerea inchizatorului in varsta de 19 ani pe Stamford Bridge. Oriol Romeu se afla in Columbia, unde participa la Campionatul Mondial U20 alaturi de echipa Spaniei. La finalul turneului, Romeu se va prezenta la Londra, unde va pune la punct ultimele detalii ale contractului si va sustine examenul medical.


Managerul "Albastrilor", Andre Villas-Boas este incantat de semnatura unui asemenea talent, fiind cunoscute problemele pe care Chelsea le are la jumatatea terenului. "Este o parte a echipei in care ne chinuim din cauza accidentarii lui Michael Essien si Oriol este un jucator cu un viitor stralucit. Mai trebuie sa evolueze ca jucator. Barcelona B a avut un sezon excelent in divizia secunda spaniola, unde au terminat pe locul al treilea. Oriol a fost accidentat in prima parte a anului, dar a revenit, prinzand si echipa mare. Este unul dintre cei mai promitatori jucatori de pe acest post", a recunoscut fostul tehnician al lui Porto.



Villas-Boas crede de asemenea ca, in urmatoarele zile, noua achizitie a lui Abramovich, portarul Thibaut Courtois va fi imprumutat la Atletico Madrid: "Este o chestie de timp pana cand vom stabili ce i se potriveste mai bine. Va trebui sa creasca si poate face asta in Spania sau in alta tara. Primera este o liga foarte competitiva si Atletico este un club mare, dar el nu s-a hotarat asupra viitorului sau. Peste doua zile vom afla daca partile vor ajunge la un punct comun".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu