miercuri, 27 iulie 2011

Ghicitoarea zilei: cine il ia pe Pastore?

Fostul coleg al lui Dorin Goian la Palermo va juca din aceasta vara la o echipa mai mare decat formatia care a incheiat pe 8 in Serie A. Cel putin asa a anuntat miercuri presedintele gruparii din Sicilia, Maurizio Zamparini, care nu a vrut in ruptul capului sa dezvaluie probabila destinatie a playmakerului argentinian. "Voi vorbi numai dupa ce tranzactia devine oficiala. Ne apropiem de un acord, este doar o chestiune de ore", a spus carismaticul conducator, citat de Sky Sport.


Presa peninsulara a relatat ca Chelsea sParis St.Germain ar fi in pole-position sa-i obtina serviciile lui Pastore, de care s-au mai interesat Real Madrid, Barcelona, AS Roma, Manchester City, AC Milan si Inter Milano. Intrebat daca Londra si Paris sunt cele mai probabile destinatii pentru Pastore, cotat la 45 milioane de euro, vicepresedintele lui Palermo, Guglielmo Micciche, a jucat perfect rolul de ecou al lui Zamparini: "Se poarta negocieri si presedintele se ocupa de asta. Paris si Londra sunt ambele doua orase superbe".


Paris St.Germain a achizitionat deja un fotbalist de la Palermo, pe portarul Salvatore Sirigu, rezerva acestui post in nationala Italiei. Francezii vor plati 3,5 milioane de euro pentru
goalkeeperul de 24 de ani. Javier Pastore, se afla la Palermo din 2009, fiind achizitionat de la echipa argentiniana Huracan. In sezonul trecut, sud-americanul a inscris 11 goluri in Serie A in 35 de partide, fiind considerat unul dintre cei mai buni conducatori de joc din lume la ora actuala. Totusi, la Copa America, Pastore a jucat doar cateva minute pentru Argentina in meciurile cu Costa Rica si Uruguay.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu