vineri, 22 iulie 2011

"Messi e un cretin, s-a facut de ras la Copa America!" Vezi cui apartine afirmatia!

Talismanul Barcelonei, Lionel Messi, a fost descris drept "cretin" si acuzat ca si-a stricat reputatia la Copa America din Argentina. Acest atac fara menajamente a venit din partea lui Aurelio De Laurentiis, presedintele lui Napoli, care considera ca turneul la care participa selectionatele continentului sud-american ar trebui sa fie rezervat tinerilor jucatori si nu vedetelor consacrate.


Comentariile malitioase ale lui De Laurentiis a venit la cateva zile dupa ce i-a amenintat cu actionarea in judecata pe oficialii din conducerea Uruguayului, in cazul in care Oscar Tabarez, antrenorul primei reprezentative "Celeste" va continua sa-l intrebuinteze pe varful lui Napoli, Edinson Cavani, care s-a accidentat recent la Copa America. "Daca as fi Messi, as refuza sa mai vin la nationala" , a declarat De Laurentiis, care nu s-a oprit aici, continuand:"Messi este un cretin. S-a facut de ras la Copa".



Argentina era una dintre favorite la castigarea turneului sud-american, insa gazdele au fost eliminate in sferturile de finale, tehnicianul Sergio Batista fiind apoi tinta unui cor de critici, pentru aparenta lipsa de viziune tactica a echipei. "Cum ar putea un jucator, care este obisnuit sa joace intr-un anumit fel, sa se adapteze intr-un timp atat de scurt unui alt stil de joc si unor jucatori pe care nu ii cunoaste?" , s-a intrebat retoric Aurelio De Laurentiis, proprietar al unei renumite case de productie cinematografica din Italia.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu