luni, 4 iulie 2011

Brazilia a dezamagit la Copa America!

Nationala Venezuelei a produs surpriza zilei secunde la Copa America, reusind sa nu piarda in fata unui Selecao plin de vedete. Portarul Renny Vega a facut o partida mare, intervenind salvator la suturile lui Robinho sau Pato, iar cand goalkeeperul a fost depasit, bara a impiedicat golul sau brazilienii pur si simplu nu au avut concentrarea necesara, cum a fost cazul lui Neymar, care a trimis mult peste poarta din pozitie ideala.


Echipa lui Cesar Farias a fost la pun pas de a da lovitura cu un sfert de ora inainte de final, cand Juan Arango, jucatorul lui Moenchengladbach, l-a depasit pe portarul Julio Cesar, dar nu a nimerit spatiul portii. "Este un rezultat istoric, obtinut la o competitie atat de importanta. Brazilia a jucat bine, dar cred ca si noi meritam laude pentru a fi reusit sa o tinem in frau. A trebuit sa ne aparam ca niste gladiatori si exact asta am facut" , remarca la final selectionerul
Farias dupa acest punct neasteptat pentru elevii sai.


Omologul sau de pe banca Braziliei, Mano Menezes, era vadit dezamagit de deznodamant: "Este un rezultat prost pentru noi, intrucat am dominat meciul, insa ne-a lipsit claritatea. Pato nu a fost sustinut cum trebuie in ofensiva, este o problema pe care va trebui sa o rezolvam. Sunt convins ca jucatorii mei vor innvtaa din greselile acestui meci". Brazilia va intalni Paraguay sambata, iar Venezuela se va duela cu Ecuador in urmatoarea etapa din grupa B. In celalalt meci al grupei, Paraguay si Ecuador au incheiat tot 0-0, la Santa Fe.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu