sâmbătă, 16 iulie 2011

Mancini: "Ii vreau pe Aguero si Nasri!"

Sergio Aguero a pus pe jar marile cluburi europene, dupa ce a declarat ca nu va mai reveni la Atletico, dupa ce se va incheia Copa America, turneu la care participa alaturi de echipa Argentinei. Atacantul in varsta de 23 de ani este dorit de Real Madrid si Juventus, dar Roberto Mancini crede ca ginerele lui Maradona s-ar integra fara probleme in trupa "cetatenilor": "In aceste momente asteptam sa vedem ce se intampla cu Tevez. Daca acesta ne va parasi, Aguero este un jucator care poate evolua pentru Manchester City, pentru ca este tanar si reprezinta atacantul complet, care poate marca multe goluri si care se poate intelege pe teren cu Mario Balotelli sau Edin Dzeko", a declarat italianul pentru Sky Sports News.


Intrebat daca echipa pe care o manageriaza ar trebui sa faca o oferta concreta pentru Kun, Mancini nu a avut nicio ezitare:"Probabil ca asa ar fi normal, dar cred ca in aceste momente este mai bine sa asteptam", a recunoscut fostul tehnician al lui Internazionale Milano, care a vorbit si despre sansele lui Samir Nasri de a ajunge la City: "Samir este sub contract cu Arsenal si un transfer al sau depinde de multe lucruri. Nu stiu exact care este situatia, dar ne va fi greu sa-l luam pe Nasri. Sper ca vom cumpara, pentru ca avem nevoie de alti jucatori, pe care sper sa ii
acontam pana la finalul lunii", a recunoscut Roberto Mancini.


Un alt atacant al lui City este pe cale de a parasi echipa. Dupa ce a evoluat sub forma de imprumut la Real Madrid, Emmanuel Adebayor s-a intors in Anglia, dar nu face parte din planurile lui Mancini pentru sezonul viitor. Jose Mourinho doreste transferul definitiv al togolezului in varsta de 27 de ani. "Sper sa li se poata alatura madrilenilor. Daca Manu este fericit, atunci eu ma bucur pentru el", a incheiat fostul atacant al Sampdoriei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu