vineri, 22 iulie 2011

Villas-Boas: "Nu ma preocupa forma lui Torres!"

Andre Villas-Boas a luat peste picior presa engleza in stilul mentorului sau, Jose Mourinho, cand a fost intrebat despre evolutiile atacantului Fernando Torres in tricoul lui Chelsea. Spaniolul a marcat doar un gol in 18 meciuri pentru echipa de pe Stamford Bridge dupa transferul de peste 60 milioane de euro de la Liverpool in iarna trecuta, nereusind sa inscrie nici in amicalul cu Malaysian XI disputat la Kuala Lumpur (1-0 pentru englezi).


"Nu am de gand sa transform tema Torres intr-o obsesie, asa cum faceti voi, oameni buni. Nu vreau sa-mi pierd timpul cu asa ceva si nu sunt de acord ca Torres si-a pierdut increderea" , le-a spus Villas-Boas reporterilor. "Sunt de acord ca Fernando este un atacant scump, dar concentrarea mea este pe performanta echipei in general, nu doar a unui singur jucator. Pentru mine nu are nicio importanta cine marcheaza", a insistat portughezul. In opinia sa, problema la Torres nu este increderea in sine, ci cresterea acesteia: "El are incredere in fortele proprii, ii trebuie doar o doza suplimentara, pe care o poate obtine prin antrenamente, toleranta si rabdare".



In context, fostul antrenor al lui FC Porto a admis ca ii place foarte mult pustiul belgian Romelu Lukaku de la Anderlecht, dar nu este convins ca acesta poate fi adus la Chelsea. "Trebuie sa fim foarte atenti cum ne miscam pe piata transferurilor, pentru ca nu vrem sa facem greseli. Lukaku a avut un sezon magnific in Belgia, dar noi avem in acest moment atacanti care pot juca in mai multe pozitii, precum Anelka, Drogba, Torres, Kalou si chiar Sturridge. Nu stiu daca mai avem loc pentru inca un atacant".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu