luni, 11 iulie 2011

Zamparini: "Sunt 99% sanse ca Pastore sa plece!" Vezi ce echipa e favorita sa-i obtina semnatura!

Zilele lui Javier Pastore in tricoul lui Palermo sunt numarate. Chiar si presedintele gruparii italiene, Maurizio Zamparini, a recunoscut faptul ca negociaza cu cateva cluburi vanzarea jucatorului argentinian. Zamparini, care in urma cu ceva timp declara ca Silvio Berlusconi nu are bani suficienti pentru transferul lui Pastore, anunta ca Pastore va juca in viitorul sezon pentru una dintre echipele din Milano.


"Sunt 99% sanse ca Pastore sa fie vandut. Nu au aparut oferte noi. Putem spune ca am facut progrese reale in negocierile cu patru echipe, una dintre acestea fiind din Serie A. Napoli nu se numara printre acestea. Doar Milan, Inter si Juventus il pot lua pe jucator. Numai ca, cei de la Juve l-au pus antrenor pe Antonio Conte in această vara", a spus Zamparini.

Se stie faptul ca noul antrenor al "Batranei Doamne" foloseste un sistem 4-4-2 sau 4-2-4, in care nu s-ar plia si argentinianul. Cei de la Milan au negat faptul ca ar fi interesati de Pastore, pretul acestuia fiind considerat prea ridicat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu