marți, 12 iulie 2011

Corinthians il vrea pe Tevez! Vezi oferta colosala facuta seicilor!

Jucatorul echipei Manchester City, Carlos Tevez, si-ar putea indeplini visul de a reveni in fotbalul din America de Sud, dupa ce clubul brazilian Corinthians a facut o oferta de 40 de milioane de lire sterline pentru starul argentinian, anunta Sky Sports. Tevez si-a exprimat in mai multe randuri dorinta de a se intoarce in fotbalul sudamerican pentru a fi mai aproape de familia sa, care s-a mutat inapoi in Argentina.


Impresarul jucatorului, Kia Joorabchian, a confirmat faptul ca gruparea braziliana, de la care Carlos Tevez a venit in Europa, in urma cu cinci ani, precizand ca negocierile sunt deja in desfasurare. "Negocierile au inceput deja. Cei de la Corinthians au luat legatura cu noi. Visul lui Tevez si al meu este sa il vedem pe jucator inapoi la Corinthians. Mi-a spus ca are un obiectiv pe care inca nu l-a realizat acolo si vrea sa se intoarca pentru a-si indeplini visul de castiga Copa Libertadores. Totul depinde acum de clubul Manchester City", a spus Joorabchian.


Singura problema in mutarea lui Tevez in Brazilia o reprezinta clauza de reziliere a contractului sau cu gruparea engleza, fixata la suma de 50 de milioane de lire.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu