marți, 19 iulie 2011

Guardiola: "Barcelona va continua sa lupte pentru al transfera pe Fabregas!"

Cesc Fabregas este in mod cat se poate de evident obiectivul principal pentru FC Barcelona in aceasta vara. Desi catalanii ar avea nevoie de intariri si in defensiva sau atac, Josep Guardiola este convins ca mijlocasul in varsta de 24 de ani poate ajuta la imbunatatirea jocului echipei sale. Ultima declaratie a antrenorului catalanilor pare sa nu tina cont de ultimatumul dat ieri de sefii lui Arsenal, care le dadeau omologilor de la FC Barcelona un termen de doua saptamani pentru a finaliza negocierile.


"Anul acesta Arsenal a cazut de acord sa incepem negocierile pentru Cesc si lucram la acest lucru. Am facut deja o oferta si asteptam sa ajungem la o intelegere. Avem o suma de bani alocata pentru mutare, insa daca nu vom reusi sa-l aducem pe Fabregas, vom pastra banii pentru altceva. Ne vom lupta insa pana la capat sa il transferam, pana pe 31 august mai este timp. Cred ca el poate imbunatati jocul echipei", a spus Guardiola.


Ultima oferta a Barcelonei pentru Fabregas este de 36 de milioane de euro, in vreme ce pretentiile englezilor de la Arsenal se ridica la 45 de milioane de euro, "tunarii" nefiind dispusi sa lase deloc din suma.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu