luni, 11 iulie 2011

Wenger crede ca Fabregas si Nasri vor ramane la Arsenal!

Tehnicianul lui Arsenal, Arsene Wenger, a declarat ca nu planuieste sa ii lase pe Cesc Fabregas si Samir Nasri sa paraseasca gruparea londoneza in aceasta vara, bazandu-se pe cei doi mijolcasi si in stagiunea urmatoare. Fabregas a fost curtat intens si in aceasta vara de FC Barcelona, iar francezul Nasri a fost dorit de mai multe formatii cu pretentii la castigarea Premier League.


 Presa specula deja o plecarile  decarului nationalei Spaniei in capitala Cataluniei pe suma de 35 de milioane de lire sterline, si a lui Nasri la Chelsea, Manchester City sau United, dar Wenger a dezmintit total aceste zvonuri, in conferinta de presa sustinuta in Malaezia, cu ocazia turneului asiatic pe care tunarii il sustin in aceste zile.


Cu cateva zile inainte, tehnicianul francez dezvaluia ca va face tot ce ii sta in putinta sa isi pastreze in lot “duoul” francezo-spaniol. "Pozitia noastra este aceasi. Voi lupta cat pot de mult sa il tin pe Fabregas la echipa. Situatia lui Samir Nasri este asemanatoare. Vom face tot posibilul sa il tinem si pe el aproape.", a declarat managerul francez. Acum, avem confirmarea managerului nostru, ca Samir Nasri & Cesc Fabregas vor continua pe Emirates si la anul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu