miercuri, 27 iulie 2011

Aguero s-a inteles cu Manchester City! Vezi cat a costat argentinianul!

Sergio "Kun" Aguero a batut palma cu City. Atacantul de 23 de ani a aterizat ieri in Anglia, pentru a trece vizita medicala si a-si pune semnatura pe contractul cu "cetatenii". Iar cele 45 de milioane de euro pe care le va incasa Atletico il transforma pe Aguero in cel mai scump jucator transferat vreodata de City.


S-a mai incheiat o telenovela, una inceputa in urma cu mai bine de doua luni. Mai exact pe 23 mai, cand Aguero a anuntat, chiar pe site-ul oficial al lui Atletico, ca nu se mai intoarce la Madrid. La doar jumatate de an dupa ce semnase un nou contract cu "Los Rojiblancos", valabil pana in 2014! Au urmat speculatii, zvonuri, refuzul de a se mai antrena cu madrilenii si ofertele de la Juventus, Chelsea si Manchester City. Dupa esecul cu Argentina, din Copa America, Aguero a avut o scurta vacanta, in tara sa natala, dar ieri a zburat spre Anglia.



A aterizat la Londra, dar noua aventura a ginerelui lui Maradona nu e Chelsea, ci City. Doua lucruri au contat pentru Kun. Faptul ca-l va inlocui in avanposturile "cetatenilor" pe conationalul Tevez, a carui situatie e incerta dupa ce transferul la Corinthians a picat, si, mai ales, ofarta financiara a seicilor. 220.000 de euro pe saptamana, cu 60.000 de euro mai putin decat acelasi Tevez, recordmenul la incasari in lotul "cetatenilor". Un salariu pe masura, Aguero devenind cel mai scump jucator transferat vreodata de City, peste Robinho.


42,5 milioane de euro a platit City pentru Robinho (transferat de la Real Madrid in 2008), recordul anterior in materie de transferuri al "cetatenilor"
102 goluri in 234 de aparitii in tricoul lui Atletico a bifat Aguero

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu