joi, 14 iulie 2011

Modric a cerut sa fie lasat sa plece de la Tottenham!

Mijlocasul croat i-a trimis conducerii clubului din Londra o solicitare scrisa pentru a fi transferat in alta parte, preferabil la Chelsea. Povestea de dragoste dintre Luka Modric si clubul care l-a adus in fotbalul mare, Tottenham Hotspur, s-a incheiat oficial joi, odata cu demersul fotbalistului de a cere in mod expres sa fie lasat sa plece la un club mare in aceasta vara. Croatul, in varsta de 25 de ani, a acceptat sa faca deplasarea cu lotul londonezilor in turneul de pregatire din Africa de Sud, insa inainte de a se urca in avion a trecut pe la sediul clubului, unde i-a inmanat directorului executiv Daniel Levy o hartie prin care insista sa i se dea drumul.

Modric a precizat ca are un "gentleman's agreement" cu Levy prin care i se permite sa negocieze cu un club important si l-a criticat pe boss-ul lui Tottenham pentru ca ignora această intelegere. Conform presei insulare, Modric a ajuns la un acord cu Chelsea, insa cei de la Hotspur au refuzat pana acum doua oferte pentru jucator din partea clubului de pe Stamford Bridge, de 25, respectiv 30 milioane de euro. In ambele cazuri, oficialii lui Hotspur in frunte cu Levy si managerul Harry Redknapp au insistat ca fotbalistul nu este de vanzare.

Modric a fost cumparat de Tottenham in 2008 de la Dinamo Zagreb pentru circa 20 milioane de euro si are contract pana in 2014. In ultimele doua sezoane, Luka a devenit ”creierul” echipei, conducand formatia de pe White Hart Lane in sferturile de finala ale Ligii Campionilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu