marți, 21 iunie 2011

Abramovic va plati clauza de 15 milioane de € pentru al aduce pe Andre Villas-Boas la Chelsea!

Andre Villas-Boas, supranumit "noul Mourinho", s-a inteles cu Chelsea. Roman Abramovic trebuie sa-i plateasca lui FC Porto o clauza de reziliere de 15 milioane de euro pentru tehnicianul care va avea un salariu de cinci milioane anual. Exact cat avea si "The Special One" pe "Stamford Bridge"!


Agentia portugheza Lusa a anuntat ieri, citand surse apropiate tehnicianului lui Porto, ca Villas-Boas a ajuns la o intelegere cu Chelsea. Londonezii il vor remunera cu cinci milioane de euro pe sezon. Coincidenta sau nu, acelasi salariu avea si Jose Mourinho pe "Stamford Bridge", unde,
culmea, a ajuns tot de la Porto. Acordul nu a fost inca semnat pentru ca Roman Abramovic nu a platit clauza de reziliere in valoare de 15 milioane de euro catre clubul lusitan. Presa engleza scrie ca, odata ce banii vor intra in contul lui Porto, Andre Villlas-Boas va deveni antrenorul lui Chelsea. Pinto da Costa, presedintele "dragonilor", a anuntat inca de duminica posibila despartire de antrenor: "Tehnicianul nostru are o clauza de reziliere de 15 milioane de euro. Daca cineva plateste aceasta clauza si daca el vrea sa plece, noi nu ne putem opune"La 33 de ani, Villas-Boas, fost secund al lui Jose Mourinho, a adus trei trofee pentru FC Porto sezonul trecut: campionatul, Cupa Portugaliei si Europa League, fiind cel mai tanar tehnician care reuseste sa castige acest trofeu.


Villas-Boas nu vrea sa ajunga cu mana goala la noua sa echipa. Desi in iarna Abramovic a platit 60 de milioane de euro pentru Fernando Torres, care a marcat o singura data in 14 partide, miliardarul rus mai vrea un atacant. Villas-Boas are de gand sa-l aduca pe "Stamford Bridge" pe Radamel Falcao. Atacantul columbian a intrat in istoria UEFA in sezonul trecut, cand a marcat 17 goluri pentru FC Porto in Europa League. Abramovic este pregatit sa scoata din buzunar 30 de milioane de euro pentru Falcao. Villas-Boas ar putea colabora la Chelsea cu Guus Hiddink, care va fi numit director sportiv al londonezilor. Villas-Boas cunoaste foarte bine multi jucatori de la Chelsea din perioada 2004-2007, cand facea parte din stafful lui Jose Mourinho.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu