miercuri, 8 iunie 2011

INCREDIBIL! Au castigat campionatul si Liga Campionilor, dar nu este de ajuns! Vezi obiectivul catalanilor pentru sezonul viitor!

Ca si cand superlativele nu ar fi inconjurat destul campioana Europei si a Spaniei, Barcelona a atins un nou record, anunta sport.es. Sursa citata mentioneaza ca trupa lui Guardiola a devenit echipa din Europa cu cele mai multe mecuri jucate in sezonul 2010-2011. Catalanii au disputat nu mai putin de 62 de partide: 38 in Primera, 13 in Liga Campionilor, 9 in Cupa Regelui si doua in Supercupa Spaniei, adica maximum posibil.


Urmatoarele formatii in top sunt Manchester United si Villareal, ambele cu cate 60 de meciuri jucate, in timp ce Real Madrid a disputat 59 de partide in sezonul recent incheiat, cu una mai mult decat Porto, Arsenal, Sevilla si Besiktas, cu cate 58. Inaintea noului sezon, Barcelona si-a fixat un nou target: 65 de partide. In afara meciurilor disputate in acest sezon, catalanii vor juca Supercupa Europei cu Porto si doua meciuri la Campionatul Mondial al cluburilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu