vineri, 24 iunie 2011

Ashley Young a semnat pe cinci ani cu Manchester United!

Ashley Young este in mod oficial un jucator al lui Manchester United. Mijlocasul lateral ofensiv in varsta de 25 de ani a semnat un contract valabil pe urmatorii cinci ani cu formatia de pe Old Trafford si devine astfel cel de-al doilea transfer al lui Sir Alex Ferguson din aceasta campanie de mercato.


United ajunsese la un acord cu Aston Villa inca inainte ca jucatorul sa plece in vacanta la inceputul acestei luni, iar acum clubul englez a confirmat ca Young a efectuat vizita medicala la spitalul Bridgewater din Manchester, in cursul zilei de ieri. “Diavolii” vor plati o suma de aproximativ 18 milioane euro, plus bonusuri in functie de performantele sportive. Young se va alatura noilor sai colegi odata cu reunirea lotului, care va avea loc la inceputul lunii viitoare, in vederea pregatirilor de vara.


Ashley Young este al doilea transfer oficial al lui Manchester United inainte de stagiunea 2011/2012, dupa fundasul Phil Jones, adus de la Blackburn. In curand este asteptat sa se finalizeze si transferul lui David De Gea, portarul nationalei Under 21 a Spaniei, care in luna iulie va deveni foarte probabil un jucator al lui Manchester United.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu