duminică, 26 iunie 2011

Ivanovic: "Chelsea trebuie sa joace mai mult ca o echipa!"

Optimismul si entuziasmul domina starea de spirit din jurul lui Chelsea odata cu numirea ca antrenor a lui Andre Villas-Baos, considerat a fi unul dintre cei mai promitatori tehnicieni din fotbalul mondial. Insa fundasul lui Chelsea si al nationalei Serbiei, Branislav Ivanovic, avertizeaza formatia "albastrilor" sa nu repete greseile din sezonul trecut, cand trupa condusa pe atunci de Carlo Ancelotti s-a pierdut la mijlocul stagiunii.


De aceasta data jucatorul sarb subliniza importanta jocului de echipa si a unitatii vestiarului, dupa ce sezonul trecut Salomon Kalou discuta despre "jucatori superficiali" o afirmatie pe care multi au considerat-o indreptata catre Fernando Torres, ceea ce a amplificat zvonurile privind o problema in vestiarul clubului londonez. Fundasul in varsta de 27 de ani a afirmat: "Degeaba ai un atacant care iti inscrie 50 de goluri pe sezon daca nu castigi nimic. Trebuie sa jucam mai mult pentru echipa, sa jucam ca o echipa, sa ne ajutam intre noi pe teren si sa oferim coechipierilor mai multe posibilitati. Stim unde am gresit sezonul precedent si sunt sigur ca vom obtine rezultate mai bune in campionatul viitor".



Precum Jose Mourinho, fostul manager al lui Chelsea, si Andre Villas-Boas este adeptul instituirii unei mentalitati de grup, astfel ca daca exista cineva care poate repara erorile de anul trecut, tehnicianul portughez este cu siguranta persoana potrivita.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu