luni, 13 iunie 2011

INCREDIBIL! City e gata sa-l achizitioneze pe CR7! Vezi ce salariu astronomic i-au pregatit seicii!

Manchester City vrea cu orice pret sa dea lovitura in aceasta vara. Englezii negociaza cu Cristiano Ronaldo si sunt dispusi sa-i satisfaca acestuia toate pretentiile, inclusiv un salariu anual de 24 de milioane de euro! Se anunta o vara fierbinte pe piata transferurilor, iar Manchester City vrea sa fie actorul principal, mai ales ca "cetatenii" s-au calificat in premiera in Liga Campionilor. Iar seicii care detin clubul nu se mai multumesc cu putun, ca pana acum, si vor sa-l convinga chiar pe Cristiano Ronaldo sa vina pe "City of Manchester".


Sunday Mirror scrie ca negocierile au demarat, portughezul exprimandu-si cateva pretentii pentru a se reintoarce in Premier League, mai ales ca la Real Madrid relatiile cu Mourinho s-au racit si e greu de crezut ca "galacticii" vor avea sanse la titlu in fata Barcelonei. Un salariu minim de 500.000 de euro pe saptamana, numarul sapte pe tricou, banderola de capitan si promisiunea ca niciun alt jucator nu va fi mai bine platit decat el la echipa sunt doleantele lui Cristiano Ronaldo, pe care seicii le-au "inghitit" fara nicio obiectie. Toate acestea au fost dezvaluite de un apropiat al jucatorului, care a si explicat pretentiile lui CR7: "Este flatat de interesul lui City
pentru el, dar vrea 24 de milioane de euro pe sezon, pentru ca taxele sunt foarte mari in Anglia".


Probleme ar putea aparea din partea lui Real Madrid, care nu accepta asa usor sa se desparta de cel mai bun jucator al sau. "Galacticii" au platit 94 de milioane de euro pe portughez, in urma cu doi ani, si i-au fixat o clauza de reziliere de un miliard de euro, iar seicii vor acum sa vireze in conturile clubului spaniol "doar" 170 de milioane de euro. Pana la urma doar un detaliu care poate fi usor rezolvat, daca tinem cont ca averea familiei lui Mansour bin Zayed al Nahyan, patronul lui City, este estimata la 678 de miliarde de euro din afaceri cu petrol!


TOP 5 SALARII
1. Cristiano Ronaldo Real Madrid 12
2. Lionel Messi FC Barcelona 10,5
3. Fernando Torres Chelsea 10
4. Yaya Toure Man. City 10
5. Wayne Rooney Man. United 9,5
Sumele sunt exprimate in milioane de euro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu