vineri, 10 iunie 2011

Si Barcelona se refuza! Vezi cele patru tinte care vor ramane doar vis pentru Pep!

Se complica situatia Barcelonei. Desi nu se pot plange de jucatori, catalanii au nevoie de intariri pentru a ramane la acelasi nivel si in sezonul viitor. Catalanii scriu insa ca Guardiola si ai lui si-au complicat situatia pe piata transferurilor. Prima tinta a Barcelonei, Sergio Araujo a fost blocat de Boca Juniors! Spaniolii au facut o oferta minima in prima intalnire cu reprezentantul jucatorului, Eduardo Gamarnik. Argentinienii l-au blocat pe tanarul atacant si i-au fixat o cota de 15 milioane de euro.


Kiko Femenía  este o alta tinta pe care catalanii ar putea sa o rateze. Barca si Hercules sunt in negocieri avansate, dar ultimele pretentii ale celor de la Alicante i-ar putea intoarce din drum pe extraterestri. Kiko va fi incorporat la Barcelona B, dar Hercules cere pe langa cele 2 milioane de euro propuse de Barca si o lista de mai multi jucatori. Totusi, spaniolii noteaza ca afacerea s-ar
putea incheia pana luni. 


Jose Angel inca o tinta pe care Barca ar putea sa o rateze. Fundasul stanga de la Sporting Gijon a refuzat ofertele celor de la Malaga si Fiorentina, dar Gijon nu este de acord nici cu oferta de 1,5 milioane de euro din partea Barcei. 


Esteban Andrada Catalanii au pe lista si un portar. Goalkeeperul de 20 de ani de la Lanus este dorit de Guardiola, dar cei de la Sport.es scriu ca transferul lui la Barcelona este imposibil in acest moment. Barcelona a transformat oferta de transfer intr-una de imprumut, dar argentinienii nu sunt de acord. In plus, cer 4 milioane pentru a bate palma, suma considerata prea mare de catre spanioli.


Si cel mai dorit jucator in Calalunia este inca departe de Barcelona. Sport.es noteaza ca extraterestrii sunt gata sa ofere 30 de milioane de euro pentru aducerea acasa a lui Cesc, dar oferta este cu 10 milioane sub ceea ce cer englezii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu