sâmbătă, 11 iunie 2011

Pep i-a dat o lectie lui Mourinho pe care n-o va uita NICIODATA! Vezi discursul!

Barcelona este, fara doar si poate, echipa momentului in Europa. Catalanii au castigat tot in acest sezon, cu exceptia Cupei Regelui, care a mers la Madrid. Daca Jose Mourinho preda mai degraba lectii de aroganta, discursul lui Guardiola este cu totul si cu totul diferit. Pep a vorbit despre cei 3 ani petrecuti pe banca Barcelonei, tinand o adevarata lecţtie de modestie, informeaza sport.es.


"Nu fac nimic diferit fata de ceilalti antrenori, indiferent ca acestia antreneaza in divizia a doua, a treia sau mai jos. Nu ma consider mai bun decat ceilalti. Doar imi fac meseria cum pot mai bine si incerc sa nu uit de unde am plecat. Sunt onest cu jucatorii, nu neglijez pe nimeni si incerc sa ii conving de ideile mele despre fotbal. Secretul e ca jucatorii mei sunt minunati si niste oameni buni. Ceea ce a facut Barca cu mine, putea sa faca cu orice alt antrenor. Eu nu as fi realizat asta fara jucatori, care sunt fantastici.", a spus Guardiola, care a smuls ropote de aplauze.
Barcelona este campioana Spaniei si a Europei si formatia considerata de multi dintre specialisti cea mai buna din istoria fotbalului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu