marți, 7 iunie 2011

Neymar comparat cu Messi!

Neymar da Silva Santos Junior, pe scurt Neymar, este unul dintre cele mai talentate tinere sperante ale fotbalului mondial. Pustiul minune al celor de la Santos pare a fi trecut peste problemele adolescentei, din cauza carora a fost implicat in mai multe scandaluri, inclusiv in demiterea unui antrenor. Pentru acest lucru, Neymar a platit cu neconvocarea in selectionata Selecao, condusa in acel moment de Carlos Dunga, lucru care pare sa-l fi pus pe ganduri pe atacant, care s-a ferit incepand din acel moment de evenimentele care ii puteau pune cariera in pericol.


Ajuns din nou in circuitul cvintuplei campioane mondiale, pentru care a inscris o dubla intr-un amical disputat pe Emirates impotriva Scotiei, Neymar se afla in continuare in vizorul unor cluburi importante precum Chelsea, Juventus sau Barcelona. Agentul varfului, Wagner Ribeiro, a declarat ca noua senzatie a fotbalului brazilian nu este cu nimic mai prejos decat castigatorul ultimelor doua Ballon d`Or, Lionel Messi"Neymar este exact ca Messi. El va ajunge in viitorul apropiat cel mai bun jucator din lume. Este diferit de ceilalti fotbalisti. Are numai 19 ani, dar toate
cluburile mari si-l doresc deja", a aratat Ribeiro pentru La Cope.


Agentul a dezmintit apoi zvonurile conform carora clientul sau ar ajunge la Real Madrid, recunoscand ca galacticii nu l-au contactat inca: "Nu am primit niciun semn de la Madrid. Nu ne-a sunat nimeni pentru a vorbi despre un transfer. El vrea sa se concentreze pentru a se impune in Copa Libertadores. Miza este prea mare pentru a-i sta gandul la o mutare de la echipa", a adaugat Ribeiro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu