sâmbătă, 18 iunie 2011

Messi, primul in topul castigatorilor!

Lionel Messi este cel mai bun jucator al planetei din ultimii doi ani, triumfand in trei sezoane consecutive in La Liga, dar si in editia din acest an a Ligii Campionilor. Acest fapt l-a rasplatit pe Messi si pe partea financiara, unde, conform revistei de specialitate Fortunate 50, este cel mai bine platit fotbalist al momentului. Mijlocasului i-au intrat in conturi nu mai putin de 30,5 milioane de euro in ultimul an, devansandu-l pe rivalul sau traditional, Cristiano Ronaldo (27 de milioane), dar si pe varful lui United, Wayne Rooney (23 de milioane).


Fortunate 50 ia in considerare castigurile, bonusurile si contractele de publicitate ale starurilor sportului. Tiger Woods a ramas cel mai bine platit sportiv din lume, castigand inca 46 de milioane in ultimul an, cu 20 mai putine decat in anul precedent. Chiar daca este fotbalistul numarul unu, superstarul Barcelonei este de-abia al saptelea in acest top, in spatele pilotului de Formula 1, Fernando Alonso, care este un mare suporter al lui Real Madrid. Lionel Messi este castigatorul din ultimii doi ani al Balonului de Aur si joaca in prima echipa a catalanilor de la varsta de 17 ani. In cele sapte sezoane petrecute pe Camp Nou, Messi a reusit sa marcheze 119
goluri. Singurul regret pe care il are golgeterul este lipsa de rezultate de la echipa nationala, dar acest lucru se poate schimba in luna iulie. Argentina va fi gazda Copei America iar jucatorul nascut la Rosario spera sa puna mana pe primul trofeu alaturi de echipa condusa de Sergio Batista.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu