joi, 30 iunie 2011

Oferta de 50 de milioane de euro pentru Pastore! Argentinianul 90% plecat!

Unul dintre cei mai curtati fotbalisti din lume la ora actuala, Javier Pastore, are zilele numarate la actuala sa echipa, Palermo, dupa ce gruparea siciliana a primit o oferta fabuloasa de 50 milioane de euro pentru achizitionarea mijlocasului de creatie sud-american. "Pot confirma ca o astfel de oferta a venit din partea unui club din strainatate. Din ce tara? Din Islanda...", a glumit presedintele lui Palermo, Maurizio Zamparini, refuzand sa dea alte detalii.


El a admis ca formatia din Serie A are in acest moment doar 10 la suta sanse sa-l pastreze pe jucator. "Pastore este in prezent in Argentina unde se pregateste pentru Copa America si este foarte linistit. Impresarul sau studiaza trei sau patru oferte in prezent si stiu ca Javier nu are neaparat o preferinta unde sa joace", a adaugat Zamparini.


In ultimele luni, cluburi ca Manchester UnitedChelseaBarcelonaAS Roma si Juventus s-au interesat de fotbalist. In varsta de 22 de ani, Pastore a ajuns la Palermo in 2009, iar in sezonul recent incheiat din Serie A a fost ”creierul” echipei, inscriind 11 goluri in 35 de meciuri pentru formatia care a disputat si finala Cupei Italiei. El are contract cu Palermo pana in vara lui 2014.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu