vineri, 10 iunie 2011

Zamparini, resemnat in privinta lui Pastore!

Tinand cont ca duelurile din teren ale acestui sezon s-au terminat, marile cluburi se vor lupta pe piata transferurilor.Javier Pastore este unul dintre cei mai vnati jucatori ai acestei veri, coechipierul lui Goian fiind dorit de echipe precum Chelsea, Real Madrid sau Juventus Torino. Dupa ce initial presedintele sicilienilor, Maurizio Zamparini, declarase ca pentru perla de pe "Renzo Barbera" pretul corect este undeva in jurul sumei de 50 de milioane de euro, omul de afaceri italian pare dispus sa negocieze pentru Pastore, mai ales dupa ce mijlocasul si-a anuntat intentiile de a parasi trupa lui Stefano Pioli.


"Sunt aproape resemnat in ceea ce priveste ramanerea lui la echipa. Mai mult ca mine, el vorbeste cu agentul sau si sunt cateva cluburi mari care si-l doresc. Nu ma simt ofensat. Sunt constient ca el ar mai putea sta aici maxim un an, dar, in acelasi timp, daca nu ar pleca, ar juca sub o presiune constanta, deci nu l-am mai vedea pe acelasi Pastore. Am mai vorbit despre cota lui de piațta de mai multe ori, considerand faptul ca am platit pentru el 19 milioane de euro cand avea numai 18 ani", a declarat Zamparini. Napoli si Real Madrid sunt ultimele cluburi care s-au
interesat de serviciile celui care a marcat 14 goluri in cele 69 de aparitii in tricoul lui Palermo, dupa ce echipe precum Roma, Barcelona, Chelsea, AC Milan sau Manchester United il aveau deja sub urmarire. "Cred ca ii depaseste bugetul prietenului nostru De Laurentiis. Este greu de crezut ca se va muta la alta echipa din Italia. Fotbalul iberic li se potriveste de minune jucatorilor precum Pastore. Real Madrid? L-ar putea aconta numai in cazul in care ar pleca brazilianul Kaka", a incheiat fostul patron al Veneziei.


Javier Pastore, care va implini 22 de ani peste zece zile, a debutat in fotbalul mare la Huracan in 2007 si, dupa doua sezoane in care a marcat de opt ori in 31 de partide jucate, a trecut la Palermo. Mijlocasul a strans si opt selectii in nationala Argentinei, pentru care inca nu a inscris inca niciun gol. Pastore face parte din lotul "Pumelor", care vor incerca sa se impuna in Copa America, turneu ce va incepe la 1 iulie si va fi gazduit chiar de tara natala a lui Diego Armando Maradona.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu