luni, 20 iunie 2011

Chelsea il vrea pe Villas-Boas!

Dupa ce in primul sau sezon la carma lui Porto a castigat campionatul portughez, Cupa Portugaliei si Europa League,Andra Villas-Boas a devenit unul dintre cei mai vanati antrenori din fotbalul european. Recent, italienii de la Inter au contactat clubul "dragonilor" vizand aducerea tanarului tehnician, insa au renuntat la idee afland de clauza de reziliere de 15 milioane de euro din contractul care il leaga pe Villas-Boas de Porto. Chelsea este insa un club care nu sperie de o suma astronomica pentru transferul unui antrenor.


Dupa demiterea lui Carlo Ancelotti in luna Mai, formatia patronata de Roman Abramovic, a demarat negocieri cu fostul sau antrenor, Guus Hiddink, cu privire la revenirea pe Stamford Bridge fie ca antrenor, fie intr-un post de conducere din administratia clubului. In cazul in care olandezul va prefera o functie de director, echipa londoneza va avea nevoie in continuare de un antrenor, iar presa din Anglia acrediteaza ideea conform careia fostul varf a lui Chelsea, galezul Mark Hughes (47 de ani), si Villas-Boas ar fi marii favoriti. Ziaristii portughezi au mers
mai departe, anuntand ca Chelsea ar fi dispusa sa achite clauza de reziliere si ca Andre Villas-Boas, care a lucrat in cadrul clubului ca membru al stafului tehnic al lui Jose Mourinho, ar fi acceptat oferta salariala a englezilor si urmeaza sa calatoreasca la Londra pentru a se intalni cu oficialii clubului.


Presedintele lui Porto, Pinto da Costa, a recunoscut ca nu poate sta in calea plecarii antrenorului, in cazul in care Chelsea va plati compensatia financiara stipulata in contract. "Villas-Boas are un contract si o clauza de 15 milioane de euro. Daca cineva vireaza 15 milioane de euro in contul nostru, iar daca antrenorul vrea sa plece, nu putem face nimic" , a confirmat Pinto da Costa, cel care i-a adus la Porto, printre altii, pe Bobby Robson si Jose Mourinho.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu