sâmbătă, 11 iunie 2011

Aguero, din ce in ce mai aproape de Real! Vezi pe ce jucatori a pus Mourinho ochii!

Sefii de la Real Madrid lucreaza intens, pregatind in cele mai mici detalii noul sezon in care obiectivele sunt clare: castigarea campionatului si a Ligii Campionilor sau in traducere detronarea Barcelonei. In acest sens, Mourinho si-a facut o lista de transferuri, dupa ce "albii" i-au acontat deja Nuri Sahin si Hamit Altintop. Daca sansele ca Fabio Coentrao sa ajunga pe Bernabeu sunt destul de mari, nu acelasi lucru se poate spune si despre transferul lui Sergio Aguero. In cazul in care tratativele pentru atacantul argentinian vor esua, madrilenii vor trece la planul B: Neymar. Daca nici aceasta mutare nu va putea fi realizata, mai exista un nume pe lista: Alexis Sanchez, anunta AS.


Clauza de reziliere a contractului lui Neymar se ridica la 45 de milioane de euro, dar Real pregateste o oferta mai mica, considerand ca atacantul nu merita aceasta investitie. Astfel, sansele ca Neymar sa ajunga la Madrid scad considerabil, mai ales ca Santos a refuzat anul trecut o oferta
de 35 de milioane de la Chelsea. "Nu pot spune decat ca am contract cu Santos si ca vreau sa il duc pana la capat. Sunt foarte fericit pentru ca joc si dau goluri", a spus Neymar. Alexis Sanchez, de la Udinese, este cotat de clubul sau la 40 de milioane de euro, insa italienii sunt dispusi la negocieri. Cel mai probabil Real va oferi o suma de bani plus un jucator la schimb.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu