joi, 23 iunie 2011

Villas-Boas: "Nu va asteptati la o minune!"

Roman Abramovic ar face orice pentru a pune mana pe trofeul Ligii Campionilor. Ultima dovada este aducerea pe Stamford Bridge a lui Andres Villas-Boas, care a semnat un contract intins pe trei ani cu gruparea londoneza. Pentru acontarea managerului portughez, miliardarul rus a virat in contul lui Porto 15 milioane de euro, pentru a respecta o clauza a intelegerii lui Boas cu echipa lui Cristi Sapunaru. Tehnicianul in varsta de 33 de ani a avut parte de un sezon de debut perfect pe Dragao, reusind tripleta campionat-cupa-Europa League si facand din Porto o echipa de temut a Europei.


Cu toate acestea, Boas s-a hotarat sa o ia pe urmele mentorului sau, Jose Mourinho, si sa revina la Chelsea, unde si-a mai petrecut trei ani in calitate de asistent. La Londra, portughezul l-a inlocuit pe italianul Carlo Ancelotti, care a fost demis din cauza unui sezon in care a pierdut duelul cu Manchester United atat in Premier League, cat si in Liga. Totusi, Andres ii indeamna la calm pe toti fanii "Albastrilor", fiind constient ca nu se poate face performanta peste noapte la acest nivel: "Nu asteptati totul de la un singur om. Asteptati-va sa se creeze un grup dinamic si foarte unit, alaturi de care se vor afla toti fanii nostri. Oamenii vor fi incantati de ambitia pe care o vor observa in cadrul acestei echipe. In noul stil de comunicare si de conducere, acesta este lucrul cel mai important. Nu este vorba de sosirea mea. Este vorba de continuitatea
succesului acestui club", a declarat Boas pentru Chelsea TV.


Dupa modelul lui Mourinho, Boas are toate sansele sa nu ajunga singur la Londra, Radamel Falcao, golgeterul Europa League cu 17 reusite, fiind dorit de miliardarul rus pentru a intari o linie de atac, din care deja fac parte Didier Drogba, Nicholas Anelka si Fernando Torres. De asemenea, pe lista londonezilor se mai afla si titularul din linia de mijloc a nationalei Portugaliei, Joao Moutinho.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu