miercuri, 22 iunie 2011

Neymar tot mai aproape de Real Madrid!

Brazilianul Neymar se apropie din ce in ce mai mult de Real Madrid. Noul star al Selecao a acceptat deja oferta gruparii madrilene care va plati 40 de milioane pentru Neymar urmand a-i oferi un salariu dublu fata de cel vehiculat initial (aproape cinci milioane de euro pe sezon). Neymar este mult mai aproape de Madrid chiar daca Florentino Perez si l-a dorit mai mult pe Sergio Aguero. Decarul lui Atletico este un vis mai vechi al presedintelui Perez care il considera pe capitanul rivalei locale un crack dar si un boom mediatic mai de succes decat tanarul brazilian venit direct din Brazilia.


Argentinianul are insa sanse mici sa schimbe cartierele, chiar daca i-a promis presedintelui Perez ca prima sa optiune este Real Madrid. Din cate se pare Aguero nu va ajunge la Real Madrid din doua motive. Primul ar fi Jose Mourinho care nu vede cu ochi buni concurenta dintre favoritul sau Higuain si Kun Aguero si sprijinit de Ronaldo pare sa opteze pentru aducerea lui Neymar. Apoi ar fi Miguel Angel Gil Marin, presedintele clubului Atletico Madrid, care a promis ca va face totul ca Aguero sa nu imbrace din aceasta vara tricoul lui Real Madrid. 


Mai marele lui Atletico de Madrid i-a in calcul chiar si vanzarea lui Aguero pe o suma mai mica decat cea oferita de Florentino Perez, tocmai pentru ca Aguero sa nu ajunga pe Bernabeu. In acest moment Florentino are in maneca asul Neymar, pentru care Mourinho a garantat si pe care il vede mult mai compatibil cu actualul Real Madrid. Daca Gil Marin nu va ceda in urmatoarele doua saptamani si nu va accepta nicio negociere, foarte probabil Real Madrid va finaliza negocierile pentru Neymar.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu