marți, 14 iunie 2011

UPDATE: 22:00! Telenovela Neymar a luat sfarsit! Vezi unde va juca "Perla Braziliei"! Jucatorul neaga totul!

UPDATE 22:00: Desi agentul sau din Europa, Ernesto Bronzetti, sustine ca Neymar a semnat cu Real Madrid, jucatorul spune ca in acest moment este concentrat doar la jocul pe care Santos il va sustine in Copa Libertadores: "Nu am semnat nimic! Tot ceea ce ma preocupa acum este Santos" a spus Neymar.


Telenovela transferului lui Neymar a luat sfarsit. Ernesto Bronzetti, agentul jucatorului, a dezvaluit viitoarea destinatie a brazilianului de 19 ani. Bronzetti a declarat ca transferul este ca si facut si ca Neymar va juca la Real Madrid in urmatorii 5 ani.


"Am fost sunat de o televiziune din Italia si m-au intrebat despre transfer. Le-am spus ca mutarea este ca si facuta", a spus Bronzetti pentru Sky Italia. Sursa citata mentioneaza ca Real Madrid va plati 40 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Bernabeu pe Neymar. O clauza din contract prevede ca atacantul de 19 ani va fi imprumutat de Real la actuala grupare, Santos, in urmatoarele 6 luni. Neymar a mai fost dorit de Barcelona, Chelsea si Juventus.
2 milioane de euro pe an va incasa Neymar la Real Madrid

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu