luni, 13 iunie 2011

Sneijder s-a razgandit! "Nu exclud un transfer!"

Curtat de trei cluburi de top din Premier League, Manchester United, Chelsea si Manchester CityWesley Sneijder anunta saptamana trecuta ca nu va pleca de la Internazionale Milano. Ei bine, povestea de dragoste dintre olandez si clubul de pe San Siro ar putea lua sfarsit in perioada imediat urmatoare, Sneijder revenind asupra a ceea ce a declarat. "Iubesc Interul din toata inima, dar nu exclud un transfer. Fanii lui Inter m-au tratat mereu bine, sunt minunati si vreau sa le multumesc. Doar Cel de Sus stie unde voi juca, dar un lucru este sigur: in cazul in care raman la Inter, voi da tot ce pot pentru ca echipa sa aiba din nou succesul de acum doua sezoane", a aratat Wesley, care la prima stagiune cu gruparea milaneza a castiga tot ce se poate, campionatul, Cupa si Liga Campionilor.


"A fost cel mai frumos si mai surprinzator sezon din cariera mea, iar faptul ca urmatorul n-a mai iesit la fel de bine mi se pare natural. Nu toate lucrurile pot fi perfecte. Eu oricum am avut un al doilea an interesant la Inter si sunt multumit, chiar daca nu am castigat decat Cupa Italiei. Cel putin, acum avem obiective importante la care sa ne gandim pentru stagiunea care vine" , a
radiografiat Sneijder ceea ce s-a intamplat in sezonul 2010-2011. 


In varsta de 27 de ani, mijlocasul olandez s-a format la Ajax, trecand doi ani pe la Real Madrid inainte ca Inter sa-l achizitioneze in 2009 cu 15 milioane de euro, un pret mai mic cu 12 milioane de euro decat cel platit de madrileni in 2002 cand Sneijder ajungea la echipa de pe Bernabeu. In ultima editie de campionat, olandezul a marcat 4 goluri in 25 de meciuri pentru formatia lui Leonardo.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu