marți, 28 iunie 2011

Zidane ii sfatuie pe oficialii Madridului sa-l transfere pe Hazard!

Sosirea lui Rapha Varane ar putea sa nu ramana singurul transfer din Ligue 1 al lui Real Madrid. Zinedine Zidane, omul decisiv in transferul tanarului fundas central de la Lens, insista conform unor surse bine documentate pentru aducerea lui Eden Hazard, perla campioanei Frantei, OSC Lille.


Mijlocasul ofensiv in varsta de 21 de ani este monitorizat de Real Madrid inca de acum doi ani de cand Zidane i-a pronuntat prima data numele, fara ca Hazard sa fie un titular in echipa lui Rudy Garcia. Intre timp, Hazard a devenit cel mai bun fotbalist din Ligue 1 si si-a condus magistral echipa spre titlul de campioana.


Mult mai implicat decat in sezonul trecut, Zinedine Zidane, isi ia din ce in ce mai in serios rolul de Director Sportiv. In discutiile avute cu tehnicianul Jose Mourinho, fostul mare star al fotbalului francez a vorbit la superlativ de Eden, jucator cotat de Lille la 25 de milioane de euro. Cum Real
Madrid continua sa se intereseze de jucatori foarte tineri si de mare perspectiva, Hazard este indiscutabil unul dintre jucatorii urmariti atent de gruparea blanco. Si antrenorul lusitan il place pe Hazard, dar din informatiile detinute in acest moment de Fclub.ro, chiar daca francezul ramane in atentia madrilenilor, sosirea lui la Madrid ramane putin probabila. In primul rand pentru ca Real Madrid are deja acontat un transfer important pe plan ofensiv, dar si pentru ca Lille nu vrea sa-i dea drumul in aceasta vara starului belgian.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu