vineri, 24 iunie 2011

Barcelona poate fi invinsa! Asta e echipa de milioane ce pot invinge extraterestrii!

Pep Guardiola a facut din Barcelona o echipa aproape invincibila, iar multi specialisti vad in trupa din care fac parte Xavi, Messi sau Iniesta cea mai buna echipa a tuturor timpurilor. Real Madrid, Manchester si celelalte forte ale Europei s-au plecat in fata catalanilor in acest sezon, semn ca doar o selectionata mondiala ar putea tine piept in acest moment Barcelonei. Redactorii Goal.com au incercat un exercitiu de imaginatie si au creat o formatie capabila sa invinga superechipa lui Pep.


Sistem: 4-3-3


Portar: Manuel Neuer - e probabil cel mai bun portar de reflex din lume la ora actuala, iar ultimul sezon a fost unul de vis pentru el.


Fundasi: Javier Zanetti, Lucio, Thiago Silva, Ashley Cole.



Thiago Silva se transforma rapid intr-unul din cei mai buni fundasi din istoria lui AC Milan si a fost dorit de Barcelona, in timp ce Lucio are deja experienta unei victorii in fata catalanilor, dupa ce Inter a eliminat Barca in semifinalele Ligii Campionilor, acum doua sezoane. Tinand cont de valoarea oamenilor din ofensiva Barcei, au fost alesi patru fundasi cu o mai mare atentie pentru partea defensiva. Zanetti nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar Ashley Cole are capacitatea de a stopa avantul ofensiv al lui Dani Alves. 


Mijlocasi: Pepe, Wesley Sneijder, Jack Wilshere


Pepe si-a demonstrat utilitatea pentru Real Madrid in cele patru episoade El Clasico din aceasta primavara. Portughezul a functionat ca un baraj in fata triunghiului Xavi-Iniesta-Messi. Surpriza e constituita de prezenta lui Jack Wilshere in primul 11. Mijlocasul lui Arsenal si-a castigat locul in urma partidelor cu Barcelona, din Champions League, cand a dat dovada de maturitate. A reusit sa tina balonul in fata mult mai experimentatilor Xavi, Keita sau Busquets. Wesley Sneijder ramane unul din cei mai buni jucatori din lume pe postul sau si unul dintre putinii capabili sa gaseasca si sa foloseasca eficient spatiile libere dintre Busquets si stoperii Barcelonei.


Atacanti: Luis Suarez, Samuel Eto'o, Cristiano Ronaldo


Pentru a invinge Barcelona trebuie ca atacantoi tai sa profite de orice ocazie. Sahtior sau Arsenal au reusit sa-si creeze suficiente ocazii, dar nu au reusit sa-l invinga pe Valdes. Asta e si motivul pentru care in atac au fost alese adevarate "masinarii de goluri", care pot invinge portarii adversi din orice pozitie.


Nu au prins echipa: Neymar, Alexis Sanchez, Didier Drogba, Zlatan Ibrahimovic, Giuseppe Rossi, Wayne Rooney, Chicharito, Carlos Tevez.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu