vineri, 24 iunie 2011

Valencica: "Nu ma tem de venirea lui Ashley"!

Mijlocasul lateral al lui Manchester United, Antonio Valencia, insista asupra faptului ca nu se teme de concurenta reprezentata de noul transfer al "Diavolilor", Ashley Young, jucatorul in varsta de 25 de ani, care a petrecut patru ani si jumatate la Aston Villa, inainte ca acum sa faca pasul decisiv al carierei sale, prin semnarea cu clubul de pe Old Trafford. Insa in ciuda concurentei directe pentru un loc in formatia de start, fostul jucator al celor de la Wigan Athletic se bucura de venirea lui Young.


"Am auzit despre aceasta stire, dar nu ma tem de prezenta lui" a afirmat Valencia, confom celor de la The Sun. "Sezonul va fi unul lung si sub conducerea lui Alex Ferguson toata lumea va primi sansa de a evolua in meciuri importante ale lui United. Ashley este un fotbalist foarte bun si sunt de parere ca ne va ajuta sa obtinem rezultate si mai bune in stagiunea viitoare. In ceea ce ma priveste, mai am doi ani de contract cu United si sunt convins ca ii voi duce la capat. Poate chiar si cativa ani in plus." Valencia se afla in aceasta perioada in cantonamentul nationalei Ecuador si se pregateste pentru participarea la Cupa Americii, turneu care va avea loc in aceasta vara, iar mijlocasul “Diavolilor” a infirmat categoric stirile conform carora ar fi aproape de o
plecare de la United: "Ca intotdeauna exista zvonuri despre alte echipe, dar nu este nimic adevarat"declarat Valencia ."Eu sunt concentrat pe Cupa Americii si pe o evolutie cat mai buna pentru Ecuador."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu