miercuri, 29 iunie 2011

Neymar are de unde sa aleaga! Santos s-a inteles cu 5 echipe pentru brazilian!

Chelsea a primit permisiunea de a se alatura grupului select de echipe care se lupta pentru semnatura noului star al Braziliei, Neymar, dupa ce Roman Abramovic le-a inaintat sefilor lui Santos o oferta de 45 de milioane de euro, atat cat este clauza de reziliere a jucatorului. Suma a fost oferita de alte 4 formatii din Europa, londonezii avand de concurat cu Real Madrid, FC Barcelona, Juventus si Anji Makhachkala.


"Cinci cluburi importante din Europa ne-au oferit suma stipulata ca si clauza de reziliere pentru Neymar si le-am dat permisiunea de a discuta cu jucatorul. Atitudinea lor a fost una etica, au venit intai la Santos, dupa care au negociat cu tatal si cu agentul lui Neymar. Anul trecut, atitudinea lui Chelsea a fost diferita, au discutat mai intai cu reprezentantii fotbalistului si de aceea le-am respins oferta", a spus presedintele Luis Alvaro Ribeiro, presedintele lui Santos.



In aceste conditii, castig de cauza va avea formatia care ii va oferi lui Neymar cel mai atractiv salariu, in pole-position aflandu-se gruparea londoneza, cu atat mai mult cu cat patronul Roman Abramovic vrea sa negocieze personal cu atacantul brazilian. "Il urmarim pe Neymar de mai mult timp si suntem increzatori ca il vom aduce pe Stamford Bridge", a intarit si o sursa din cadrul clubului londonez, pentru tabloidul The Sun.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu