marți, 7 iunie 2011

Sanchez s-a inteles cu Barcelona! Vezi cat cere Udine pe el!

Dupa ce a reusit dubla campionat - Liga Campionilor in acest sezon, Barcelona a inceput sa conteze si pe piata transferurilor. Catalanii sunt foarte aproape de a pune mana pe unul dintre cei mai ravniti atacanti ai momentului, Alexis Sanchez. Chilianul lui Udinese a fost o veritabila sperietoare pentru apararile din Serie A, inscriind alaturi de colegul sau, Antonio Di Natale, nu mai putin de 41 de goluri in stagiunea recent incheiata, reusite care au dus la obtinerea locului patru, ultimul care duce in Champions League.


Dupa ce luni declarase ca Barcelona se afla on pole position in lupta pentru acontarea lui Sanchez, presedintele lui Udinese, Franco Soldati, a admis ca jucatorul a ajuns la o intelegere cu gruparea catalana: "Din ce am inteles de la agentul jucatorului, Fernando Felicevich, Alexis Sanchez are un acord cu Barcelona pentru un contract in valoare de trei milioane de euro pe sezon. Asta nu inseamna neaparat ca va pleca, dar daca asta va fi dorinta jucatorului, vom incerca sa i-o indeplinim. Nu cred totusi ca negocierile se vor finaliza pana la sfarsitul lunii iunie" a recunoscut Soldati, care i-a fixat suma de transfer lui Alexis la 30 de milioane de euro si a lasat sa se inteleaga
cu varful nu va pleca decat daca Barcelona va plati aceasta suma: "Intelegerea lui Sanchez cu Barcelona nu coincide cu acordul lui Udinenese"concluzionat presedintele friulanilor.


Sanchez a semnat primul contract cu Udinese inca de cand era junior, dar abia in 2008 a ajuns la echipa din Serie A, fiind imprumutat la cluburi din America de Sud precum Colo Colo sau River Plate, unde a cunoscut o crestere din punct de vedere fizic si sportiv. In Italia a marcat 20 de goluri in cele 94 de aparitii in tricoul friulanilor, dintre care patru intr-o singura partida, pe "Renzo Barbera" impotriva lui Palermo. El s-a remarcat si la Cupa Mondiala din Africa de Sud, unde a contribuit la calificarea nationalei Chile in optimi, unde a fost invinsa de Brazilia.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu