luni, 27 iunie 2011

Nani: "Nu imi fac griji pentru postul de titular!"

Sir Alex Ferguson pregateste in amanunt noul sezon din Premier League, in care va avea de luptat cu noua echipa pe care Abramovic o propune la Chelsea, odata cu venirea in functia de manager a lui Andre Villas-Boas. Cea mai importanta achizitie a lui United este aripa dreapta venita de la Aston Villa, Ashley Young, contra sumei de 20 de milioane de euro. Englezul si-a aratat pozitia inca de la primii pasi facuti pe gazonul de pe Old Trafford, aceea de a juca inca din primul minut in echipa "Diavolilor Rosii".


Numai ca, pe acest post concurenta este una mare la United, acolo unde Nani va lupta cu toate armele impotriva jucatorului de 25 de ani. Portughezul, care si-a pierdut locul de titular pe finalul stagiunii trecute, cu toate ca fusese declarat cel mai bun jucator al lui Manchester United in sezonul 2009-2010, nu considera sosirea lui Young ca pe o amenintare si sustine ca orice transfer trebuie privit ca pe un lucru pozitiv in tentativa campionilor de a-si adjudeca noi trofee. "Normal ca trebuie sa primesc cu bratele deschise orice coleg nou. Cred ca Manchester United este un club fantastic. Cand aduc noi jucatori, ei stiu daca fac un lucru bun pentru echipa sau nu, iar
acest transfer nu poate decat sa fie de bun augur. Avem nevoie de mai multi jucatori pentru a pune mana pe cat mai multe trofee", a declarat internationalul portughez.


Nani a mai adaugat ca a avut parte de o concurenta mai acerba in trecut: "Am jucat la United cand aici se afla Cristiano Ronaldo, care era la momentul respectiv unul dintre cei mai buni jucatori din lume. Nici atunci nu am avut griji ca el mi-ar fura locul in echipa", a incheiat Nani, cel care a marcat 17 goluri, in cele 95 de aparitii in tricoul finalistei Ligii Campionilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu