sâmbătă, 11 iunie 2011

Tatal lui Neymar socheaza Europa: "Fiul meu viseaza sa joace la Real Madrid"!

Tatal atacantului brazilian Neymar a declarat, intr-un interviu acordat cotidianului As, ca pentru fiul sau "ar fi un vis" sa evolueze la gruparea Real Madrid, insa a mentionat ca jucatorul formatiei Santos nu are oferte nici de la madrileni, nici de la FC Barcelona.


"Nu avem nicio oferta nici de la Real Madrid, nici de la FC Barcelona si nici de la Chelsea. Unicul contact care a existat cu o echipa europeana a fost anul trecut, cu Chelsea, insa discutiile nu s-au finalizat. Suntem mandri ca Neymar este legat de cluburi mari din Europa. Bineinteles ca lui i-ar placea sa joace in Europa. Pentru Neymar, la fel ca pentru orice alt jucator brazilian, ar fi un vis sa evolueze la Madrid. Este o onoare ca fiul meu este legat de acest club, insa nu exista nimic concret. Tot ceea ce stim este din presa", a declarat tatal atacantului brazilian. Intrebat cat "costa" fiul sau, acesta a raspuns: "Nu avem niciun acord cu nimeni, astfel ca echipa care vrea sa-l achizitioneze trebuie sa plateasca 45 de milioane de euro. Aceasta este clauza de reziliere stipulata de Santos".



Cotidianul As scrie, sambata, ca cei de la Real Madrid ar putea fi interesati de jucatorii Neymar si Alexis Sanchez (Udinese), in cazul in care nu vor reusi sa-l transfere pe Sergio Aguero. Publicatia citata mentioneaza, de asemenea, ca Real Madrid nu este dispusa sa ofere suma de 45 de milioane de euro pentru Neymar, oferta lor fiind mai mica.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu