vineri, 17 iunie 2011

Moratti pregateste schimbul verii! Vezi ce tranzactie nebuna vrea sa faca italianul!

Massimo Moratti pregateste unul dintre cele mai grele transferuri din aceasta vara. Conform Corriere dello Sport, patronul lui Inter Milano intentioneaza sa-l cedeze pe Samuel Eto'o la Manchester City, in schimbul lui Tevez. Ambii jucatori ar fi de acord sa fie inclusi in aceasta afacere, dar inca nu se cunoaste opinia "cetatenilor". Rebelul Tevez s-a aflat in conflict permanent cu cei de la City si a amenintat ca nu se va mai intoarce la Manchester, in vreme ce Eto'o ar agrea o aventura in Premier League. 


Camerunezul a jucat in doua dintre cele mai puternice campionate, Spania si Italia, iar un contract in Anglia ar fi o provocare interesanta pentru el: "Am 30 de ani si este foarte important pentru mine sa ma gandesc foarte serios la urmatorul angajament, mai ales ca ar putea fi ultimul din cariera de jucator. Am demonstrat deja ca pot juca bine in Italia si acum as vrea sa demontrez ca o pot face si in Anglia", a declarat Eto'o. De partea cealalta, Inter ar fi o echipa mult mai prietenoasa pentru Tevez. La Milano i-ar intalni pe conationalii Zanetti, Cambiasso si
Samuel, jucatori care i-ar mai putea tempera dorul de casa. Moratti urmareste insa o dubla lovitura prin aceste transferuri. Daca City va fi de acord, seful gruparii de pe Meazza spera ca astfel ii va convinge pe englezi sa renunte la Sanchez, un jucator pentru care Inter se lupta de ceva vreme. Eliminarea unui competitor veritabil ar creste astfel sansele unui succes.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu