duminică, 19 iunie 2011

Ambrosini: "Numai Barcelona e mai buna ca Milan!"

AC Milan a castigat campionatul in sezonul recent incheiat dupa o pauza de sapte ani, dar a avut parte de o prestatie slaba in Liga Campionilor, acolo unde a fost eliminata in optimi de debutantii de la Tottenham Hotspur. Totusi,Massimo Ambrosini este increzator in sansele milanezilor de a castiga un nou Scudetto la capatul stagiunii viitoare, dar stie ca pe plan european le va fi mai greu atunci cand vor da piept cu Barcelona lui Pep Guardiola: "Oricine ia titlul este favorit sa il pastreze. Stiu ca este inca devreme si ca echipele sunt in reconstructie, dar nu ne putem ascunde. Este datoria noastra sa luptam pentru al doilea campionat consecutiv. In Europa, in acest moment Milan poate invinge pe oricine, in afara de Barcelona, care este cu trei clase peste restul cluburilor. Asta nu inseamna ca nu ne propunem sa triumfam in Liga, o competitie in care orice se poate intampla", a declarat capitanul Milanului pentru Gazzetta dello Sport. 


Mijlocașul in varsta de 34 de ani a avut numai cuvinte de lauda la adresa lui Andrea Pirlo, jucator care a fost cedat gratis la Juventus, din dorinta managerului Massimiliano Allegri de a face schimbari in echipa: "Avem nevoie de un inlocuitor pentru Pirlo, cu toate ca un jucator care are calitatile lui pare imposibil de facut uitat. Absenta lui va fi simtita la mijlocul terenului, dar si
in vestiar. Exista fotbalisti care pot transforma o echipa normala intr-una mare si Andrea este unul dintre ei. Am jucat impreuna inca de la nationala Under-18. Este unic", a recunoscut Ambrosini.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu