vineri, 3 iunie 2011

Satul sa fie umilit de Barcelona, Perez pregateste razbunarea! Vezi ce nebunie vrea sa faca spaniolul!

Satul de umilintele la care este supus in ultimii doi ani de rivala Barcelona, Florentino Perez planuieste acum o lovitura dura pentru gruparea de pe Camp Nou. Oficialul de pe Bernabeu vrea sa-i aduca la Real pe Fabregas si Aguero, indiferent de suma pe care trebuie sa o scoata. S-ar putea lovi insa de o problema serioasa: Fabregas a promis ca, in Spania, va juca doar la Barcelona. 


Perez stie ca astfel le-ar strica visul catalanilor, care isi doresc enorm repatrierea lui Fabregas. Si chiar daca asta inseamna o cheltuiala in plus. Real are in lot destui mijlocasi pe profilul lui Fabregas, dar asta nu prea conteaza intr-un razboi cu Barcelona. Perez l-a trimis deja pe Jose Angel Perez (director general al "albilor") la Londra, pentru a discuta cu cei de la Arsenal. Englezii l-au asigurat ca Fabregas va pleca doar la Real sau Barcelona, nefiind dispusi sa-si intareasca rivalele United sau Chelsea. In prima faza, madrilenii vor oferi 60 de milioane de euro scrie El Mundo Deportivo. 


Pe langa răzbunare, Perez cauta sa-si mai spele din esecurile mandatului sau de presedinte pe Bernabeu. De cand a revenit, omul de afaceri a cheltuit sute de milioane de euro pe jucatori, fara insa ca aceste investitii sa se regaseasca si in trofee, care au luat in schimb drumul Barcelonei. Spera insa ca noul sezon sa fie foarte productiv. Este un motiv pentru care i-a dat mana libera lui Jose Mourinho.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu