vineri, 3 iunie 2011

Van Nistelrooy a semnat cu Malaga!

Real Madrid a avut probleme cu atacantii in acest retur de sezon, Gonzalo Higuain lipsind din cauza unei hernii, iar Karim Benzema nereusind, ana la un moment dat, sa se ridice la nivelul asteptat de Jose Mourinho. Atunci, portughezul si l-a dorit pe Ruud Van Nistelrooy in avanposturi, dar s-a lovit de refuzul conducerii de la Hamburg, cu toate ca atacantul se declarase incantat de o revenire pe "Santiago Bernabeu".


Intre timp, problemele madrilenilor s-au rezolvat, dar intoarcerea olandezului in La Liga s-a produs totusi. Malaga, care a fost cumparata de seicul Abdullah al-Thani, isi doreste sa ajunga in Europa in 2012 si, pentru a-si indeplini acest obiectiv, este pregatita sa faca o serie de transferuri. Prima lovitura data de ocupanta locului 11 din acest sezon a fost aducerea liber de contract a lui Van Nistelrooy pe La Rosaleda, caruia i-a oferit un contract intins pe un an. "De-a lungul carierei am trecut pe la multe cluburi mari si am impartit vestiarul cu jucatori de clasa. Sunt foarte mandru si fericit sa ma aflu aici", a declarat varful care va fi prezentat in fata suporterilor
joi seara.


Ruud Van Nistelrooy si-a inceput cariera de succes la PSV Eindhoven, in tricoul careia a marcat 62 de goluri in 67 de aparitii, inainte de a trece pe Old Trafford in 2001. In Anglia olandezul si-a aratat maiestria inscriind 150 de goluri in 219 partide. Dupa niste discutii contradictorii avute cu Sir Alex Ferguson, Ruud a ajuns la Real Madrid, unde si-a petrecut trei ani si jumatate, in care a iesit golgeterul stagiunii 2007, inainte de a ajunge in Germania, la Hamburg. Pentru "Portocala Mecanica", jucatorul nascut la Oss a strans 35 de reusite in cele 70 de selectii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu