luni, 30 mai 2011

Berbatov pe picior de plecare de la Manchester United!

Manchester United se va desparti in perioada urmatoare de mai muli jucatori, in timp ce venerabilul sau manager, SirAlex Ferguson, doreste sa-si continue inca trei ani cariera pe Old Trafford. Primul pe lista de transferari este Dimitar Berbatov, care a rupt orice comunicare cu echipa dupa ce tehnicianul scotian l-a lasat pe dinafara pentru confruntarea cu Barcelona de pe Wembley. Bulgarul nu s-a aflat nici macar in aria rezervata in spatele bancii tehnice pentru jucatorii din lotul largit, neaparand la festivitatea de premiere unde colegii sai au primit medaliile de vicecampioni.


Conform presei engleze, Ferguson este dispus sa-l vanda pe Berbatov la orice club care vine cu o oferta sanatoasa, desi ar prefera o tranzactie cu Tottenham, care sa includa aducerea la United a playmakerului Luka Modric, pe care Sir Alex il ”vaneaza” de multa vreme. Croatul este vazut ca
inlocuitorul perfect al lui Paul Scholes, care l-a informat deja pe Ferguson ca vrea sa-si incheie cariera.


Ziarele insulare relateaza ca nu mai putin de zece jucatori ar putea veni la Manchester in aceasta vara, dupa ce familia Glazer, proprietara clubului, l-a anuntat pe Ferguson ca va avea un buget spectaculos pentru achizitii. Olandezul Wesley Sneijder de la Inter Milano, Jack Rodwell de la Everton si Ashley Young de la Aston Villa sunt prioritatile pe Old Trafford, noteaza The Guardian si Daily Express, in timp ce pentru portarul David de Gea de la Atletico si fundasul Raphael Varanede la Lens se poarta deja negocieri.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu