sâmbătă, 4 iunie 2011

Trei mutari care pot face Barcelona invincibila! Disperat Mourinho zboara la Londra!

Barcelona pregateste trei transferuri care o vor face K.O. pe Real Madrid si vor transforma gruparea catalana intr-un "monstru", care, cel putin pe hartie, va parea invincibil.


Cesc Fabregas, Alexis Sanchez si Giuseppe Rossi  au sanse foarte mari sa ajunga pe Camp Nou in aceasta vara, ultimii doi find aproape transferati. Barca s-a inteles deja cu Villarreal si cu Rossi si pentru ca mutarea sa se oficializeze mai trebuie doar ca Bojan sa-si dea acordul sa joace pe pe El Madrigal.
Alexis Sanchez e dorit si de Manchester United, City, Chelsea sau Juventus, insa oficialii lui Udinese sustin ca relatiile bune avute cu Barcelona fac ca prima optiune sa le apartina catalanilor.


Cesc Fabregas e ultima tinta si singurul "loc" unde Real poate interveni. El Mundo Deportivo scrie ca Jose Mourinho se pregateste sa plece la Londra, pentru a discuta direct cu jucatorul, imediat ce acesta va reveni din vacanta. Nascut in apropiere de Barcelona, Cesc nu si-a ascuns niciodata afinitatea pentru clubul catalan, insa Mourinho se bazeaza pe faptul ca Real poate oferi mai multi bani pentru jucatorul lui Arsenal.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu