duminică, 29 mai 2011

Gest INCREDIBIL in finala Ligii Campionilor! Fabio a iesit singur de pe teren la faza golului lui Villa!

Campioana Angliei, Manchester United, a fost ingenuncheata de Barcelona, in finala Ligii Campionilor. Diferenta dintre cele doua echipe a fost uriasa, toate cifrele meciului fiind in favoarea catalanilor, care s-au impus in final cu scorul de 3-1. Englezii au dat senzatia ca pot tine piept iuresului spaniol, dar au clacat dupa pauza.


In minutul 67 intreaga lume a asistat la un moment poate unic in fotbalul modern. Fundasul brazilian al celor de United, Fabio, s-a accidentat in propriul careu, iar centralul partidei, ungurul Kassai, nu a oprit partida. Reactia pustiului lui Manchester a fost una incredibila, el rostogolindu-se pana in spatele portii pentru a primi ingijiri medicale, cu toate ca cei care avea posesia si atacau erau cei de la Barcelona. Era 2-1 si parca nimeni nu vroia sa opreasca jocul minunat de pase al catalanilor.


La doar doua minute distanta englezii au primit golul de 3-1, Villa sutand de la marginea careului si invingandu-l pe Van der Sar. Fundasul brazilian in varsta de 20 de ani a fost inlocuit cu Nani la faza premergatoare primirii golului trei. S-a teminat 3-1, Villa marcand golul care a dus trofeul UCL la Barcelona pentru a treia oara in ultimii sase ani.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu