sâmbătă, 28 mai 2011

Guardiola: "Nu pleac de la Barcelona, vreau sa imi duc contractul la capat!"

Finala Ligii Campionilor se disputa in aceasta seara si le are ca protagoniste pe echipele care isi disputau trofeul in urma cu doua sezoane, Manchester United si FC Barcelona. Unul dintre cei mai mari sustinatori ai catalanilor, Johan Cruyff, crede ca Guardiola va parasi echipa indiferent de rezultatul partidei.


"Guardiola face o munca foarte grea de multi ani si nu m-ar surprinde daca ar pleca, indiferent de rezultatul finalei ", a declarat Cruyff pentru "La Gazzetta dello Sport", in care sustine ca Marco Van Basten ar fi "antrenorul ideal" pentru a-l inlocui pe Guardiola. Insa, tehnicianul Barcei a dezmintit faptul ca ar avea de gand sa paraseasca echipa in aceasta vara, dorind sa-si duca la bun sfarsit contractul cu clubul catalan.


"Este un enorm privilegiu sa antrenezi pe Barcelona. Imi ramane un an de contract si doresc sa-l onorez. Acum ma gandesc numai la finala. Trebuie sa jucam mai bine decat am facut-o la Roma. Trebuie sa fim mult mai rapizi in circulatia balonului. Daca noi vom juca la fel ca in 2009 nu va fi suficient", a spus Guardiola.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu