miercuri, 4 mai 2011

Video: Barcelona merge pe Wembley dupa ce o elimina pe Real Madrid!

Strict statistic, Real Madrid nu a iesit sifonata din cele patru El Clasico disputate in ultimele trei saptamani. In realitate, o victorie, doua remize si o infrangere se traduc astfel: ”galacticii” raman cu Copa del Rey intr-un sezon in care FC Barcelona este ca si campioana in Spania, aflandu-se la 90 de minute de un succes si la nivel continental. Dubla din semifinalele Champions League s-a decis practic pe Bernabeu. Cu Jose Mourinho imposibil de reperat pe Camp Nou, dupa suspendarea impusa de UEFA, Real a incercat marea cu degetul in returul de marti, dar jocul de pase naucitor al gazdelor a tinut minute bune pericolul departe de poarta lui Valdes, aratand cine este echipa pozitiva.



Golul lui Higuain, anulat anapoda de arbitrul De Bleeckere, putea relansa macar teoretic calificarea, dar la cum s-au desfasurat ostilitatile, o calificare a Realului parea de domeniul SF.
Golul lui Pedro, dupa o pasa magistrala a lui Iniesta, le-a oferit oamenilor lui Guardiola prilejul unor plonjoane in baltile din extremitatea terenului, in delirul a aproape 100.000 de "socios" care au ignorat ploaia enervanta. Marcelo a salvat onoarea madrilenilor, dupa o bara in prealabil a lui Angel di Maria, dar pana la final singurul lucru bun pentru oaspeti a fost ca n-a mai primit
nimeni cartonas rosu, asa cum se intamplase la confruntarea din campionat si in jocul de miercurea trecuta. Minutele de final au marcat reintrarea in circuit a lui Eric Abidal, omul caruia in urma cu doua luni i se sectiona ficatul pentru indepartarea unei tumori fiind reprimit ca un erou de intreaga asistenta.

Cu scorul general de 3-1, FC Barcelona accede in finala de pe Wembley si asteapta cu incredere un duel eventual cu Manchester United, pentru al patrulea trofeu suprem in fotbalul de club european, dupa succesele din 1992, 2006 si 2009.
Vezi golurile marcate:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu