luni, 2 mai 2011

Terry: "Niciodata nu mi-am pierdut speranta!"

Oare cine din cadrul clubului Chelsea se mai gandea la titlul de campion din Premier League la pauza meciului cu United de pe Stamford Bridge, atunci cand oaspetii conduceau cu 1-0 si s-ar fi distantat la 18 puncte de "Albastrii"? Ceva s-a intamplat in vestiarul echipei lui Abramovich si gazdele au intors rezultatul pe finalul partidei (2-1) si au obtinut incepand de atunci 25 de puncte din 27 posibile. Succesul controversat cu Tottenham de sambata, colaborat cu infrangerea lui Manchester de pe Emirates (0-1), i-a adus pe elevii lui Ancelotti la trei puncte de "Diavolii Rosii", inaintea intalnirii directe, ce se va desfasura in week-end-ul viitor. O victorie pe Old Trafford cu doua meciuri ramase de disputat ar propulsa-o pe Chelsea in postura de favorita la un nou titlu, dupa ce anul trecut londonezii au luat campionatul tot in urma unei izbande in fieful lui United.


"Nu a existat moment in care sa nu cred ca vom lua titlul. Am alternat meciurile excelente cu unele mai putin reusite, dar ne-am revenit la timp. In ultimele luni am demonstrat ca avem forta necesara sa terminam pe prima pozitie. Tot ce am facut a fost sa adunam victorii si sa punem presiune pe adversari" , a recunoscut fundasul de fier al lui Chelsea si al nationalei Angliei, John TerryManagerul londonezilor, Carlo Ancelotti, se bazeaza pe forma aratata de echipa sa in ultima perioada, si crede ca duelul cu United a venit in cel mai bun moment: "Trebuie sa ne folosim caracterul si personalitatea pentru a juca acest meci. Ambele
echipe au aceste calitati, dar starile lor sunt diferite. Trecem printr-o perioada excelenta, dar nu ne va fi usor sa jucam acolo. Nu cred ca suntem mai buni. Avem aceeasi putere ș]si abilitate", a declarat tehnicianul italian.


Manchester United ocupa locul intai in clasamentul din Premier League cu 73 de puncte, la trei lungimi de Chelsea. Duelul decisiv dintre cele doua se va desfasura duminica, pe terenul lui United. In caz de egalitate de puncte la finalul sezonului, primul criteriu de departajare va fi golaverajul. In acest moment, cele doua echipe au un golaveraj egal (+38).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu