luni, 30 mai 2011

Video! Inter Milano cucereste Cupa Italiei! Vezi golurile marcate!

Doar 24 de minute au fost adversari duminica seara Cristian Chivu si Dorin Goian in ultimul act al Coppei Italia. Fundasul lui Palermo a parasit terenul accidentat dupa un duel cu Pazzini, iar absenta lui ”Goe” s-a vazut imediat in defensiva formatiei lui Delio Rossi, pacalita de Samuel Eto'o dupa o pasa lui Sneijder. Palermo a dominat mare parte din meci, insa Chivu a fost imperial in defensiva, iar Eto'o a rezolvat in mare masura disputa, marind avantajul lui Inter dupa o alta faza lucrata de mijlocasul olandez. Abia pe final, Ezequiel Munoz a punctat pentru gruparea siciliana, dar in secundele de prelungire Diego Milito a securizat victoria pentru milanezi.


Cu acest succes, Inter a cucerit al treilea trofeu al sezonului, dupa Supercupa Italiei si titlul la CM al cluburilor, insa aceste performante au fost umbrite de esecul din Serie A si eliminarea in sferturile Ligii Campionilor. "Fanii nostri meritau un trofeu la final de stagiune. Speram sa continuam traditia si sa castigam alte trofee in anii care vin. Nu vom obosi niciodata sa castigam", a remarcat capitanul in varsta de 37 de ani al nerazzurilor, Javier Zanetti. Si antrenorul Leonardo, care nu stie daca va fi pastrat pe banca lui Inter, a laudat finalul perfect de
sezon. "Este o performanta importanta pentru noi, jucatorii au dorit mult sa apere trofeul de anul trecut. Am invins un adversar puternic, care merita complimente".


Vezi golurile marcate:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu